Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-08-09 12:18:27

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Solmaz, Akçakale Devlet Hastanesi'ni inceledi

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ufuk Taşcı’dan sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Görüşmede hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz “Vatandaşların kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri ve sağlık hizmet sunumundan tam kapasite ile faydalanabilmeleri için çalışmalarımız ve yerinde değerlendirmelerimiz sürekli devam ediyor. Hastane idarecilerimiz ile Akçakale Devlet Hastanemizde revize edilmesi planlanan Acil servisin düzenlenmesi, Polikliniklerin dizaynı ve yeni doğan yoğun bakım sayısının arttırılması çalışmaları için yerinde inceleme ve istişareler yaptık. Kısa süre içerisinde çalışmalarımız başlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Akçakale Devlet Hastanesi’nin 100 yatak kapasitesine sahip olduğunu belirten Solmaz, “3 ameliyathanesi, 10 yataklı yetişkin yoğun bakım ünitesi ve 5 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesi bulunmaktadır. 7 hemodiyaliz cihazıyla haftanın 6 günü diyaliz hizmeti verilmektedir. 9 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi ile Akçakale halkına hizmet vermektedir. Çalışmalarımız kalitemizi yükselterek Akçakale halkının sağlık hizmetinden maksimum seviyede faydalanmalarını sağlamaktır” dedi.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 siyasetten.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.