Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-06-01 16:08:56

Perakende Günleri 2023 “Dijital Dünya” ana temasıyla sektörü buluşturdu

Soysal tarafından 31 Mayıs - 1 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde “Dijital Dünya - Yeni Müşteri, Yeni Perakende, Yeni Dönem” ana temasıyla düzenlenen 22. Perakende Günleri, sektörün ve dijital ticaretin geleceğine yön veren konferanslar ve oturumlarının yanı sıra fuar alanı ve bu yıl ilk kez B2B görüşmelere olanak sağlayan özel etkinlikleri ile 9.500’ü aşkın üst düzey yönetici ile bir araya getirdi. 

Akinon ve Atış Yapı ana sponsorluğunda düzenlenen Perakende Günleri 2023, WPP Global Strateji Direktörü James Harris, Divid Global Pazarlama Direktörü Rosanna Ryan, Google Global Mühendislik Ekibi, AI Endüstri Çözümleri Direktörü Orhan Çamoğlu, Tradebyte Başkan Yardımcısı Stefan Röttger, Landor & Fitch Yönetici Kreatif Direktörü Apolline Picot, Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriot, ChannelEngine Satış ve İş Ortaklıklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Niels Floors gibi alanlarında uzman pek çok yabancı konuşmacıyı ağırladı. 

Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış ve oyuncu, DasDas Kurucu Ortağı Mert Fırat’ın iş dünyasının sorumluluklarını ele alan oturumu, AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı ve BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel’i Şule Zeybek’in moderatörlüğünde bir araya getiren “İki Başkan Sahnede” söyleşisi ve Suat Soysal’ın yönettiği Silk and Cashmere Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Zamanpur, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ile FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ı bir araya getiren “Bir de Bana Sor!” sohbeti, Perakende Günleri 2023’ün öne çıkan oturumları arasında yer aldı. Katılımcılar ana sahne dışında, perakende sektörüne yön veren 4 ayrı “Uzmanlık Sahnesi”nde, geniş bir yelpazaye yayılan 34 oturumda sektörün temsilcilerini dinleme şansı yakaladı.

Teknoloji marka ve müşterileri arasındaki yolculuğu değiştiriyor

Perakende Günleri’ndeki “Dinozorlar, Unıcornlar ve Zamanda Yolculuk” başlıklı konuşmasında marka, müşteri, teknoloji ve değişime odaklanan WPP Global Strateji Direktörü James Harris “Trilyonlarca data içinde nasıl fark edilebilmek için markanızın teknolojideki ve müşteri taleplerindeki hızlı değişiklikleri günü gününe yakalayabilmesi gerekiyor. Bu açıdan baktığınızda markanız bir unicorn mu, yoksa dinozor mu?” diyerek,  içinde bulunduğumuz hızlı değişim çağında, değişen teknolojinin hem fiziksel hem de dijital ortamda, markalarla müşterileri arasındaki ilişkiyi değiştirmeye nasıl devam ettiğini aktardı. 

Konuşmasında, Google’ın öncülüğünü yaptığı yeni nesil yapay zeka uygulamalarının perakendeyi dönüştürdüğü 5 farklı alana odaklanan Google Global Mühendislik Ekibi, AI Endüstri Çözümleri Direktörü Orhan Çamoğlu ise müşteri ilişkileri, stok yönetimi, zamanında teslimat ve perakendeciler ile müşterileri arasındaki güvenin tesis edilmesi için yapay zekadan nasıl yararlanılabileceğini konuklarla paylaştı. 

,Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 siyasetten.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.