Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-20 14:14:00

Lova Yatak, Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı’na katıldı

Doğtaş Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı’nda katıldığı panelde sektöre dair bilgiler vedi.

Türkiye’nin en büyük HO-RE-CA fuarı olan Antalya Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı’nda düzenlenen panelde konuşan Doğtaş Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, sektörün 2020 yılında pozitif ivme almasını öngördüğünü, artan turizm taleplerinin yanı sıra geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kdv indiriminin de bu artışta önemli bir rolünün olacağını söyledi. Bu yıl ilk kez grup markası Lova ile fuara katıldıklarını, burada yerel ve küresel ölçekteki sektör temsilcileriyle yapılan görüşmeleri faydalı bulduğunu sözlerine ekleyen Doğan, rekabetin yoğun olduğu bir sektör olduğunu, ancak rekabetin kalite artışını beraberinde getirmesi nedeniyle rekabetten memnun olduğunun altını çizdi.

Lova Yatak:

Lova, 2018 yılında, Doğtaş Kelebek bünyesine katılan ve hızla büyüyen bir yatak markasıdır. Bugün 350’ye yakın yurt içi ve yurt dışı mağazada satışı gerçekleşen Lova, 2020 yılında kendi adını taşıyan mağazalarını açmaya hazırlanıyor. Bu yıl içinde Türkiye’de 20 mağaza açma hedefi bulunan Lova’nın, ilk mağazası Şubat ayı içerisinde İstanbul Modoko’da açılacak. Türkiye’nin en kaliteli yataklarını üretme iddiasına sahip marka, %100 uyku memnuniyeti anlayışıyla müşterilerine 100 gece kusursuz uyku garantisi veriyor ve uyguladığı uyku testiyle kişiye özel yatak gereksinimlerini saptayarak, müşterilerini kişiselleştirilmiş uykuyla tanıştırıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 siyasetten.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.